Beton Elicopterizat Santana

★ Beton Elicopterizat Santana • Pardoseli industriale Santana • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Santana : betonul elicopterizat este o pardoseala de tip industrial care are si rol estetic. El este folosit pentru amenajarea acelor suprafete orizontale sau in rampa, pe care au loc activitati cu risc de impact si deteriorare a pardoselilor, trafic intens, umiditate, conditii termice dificile, specifice de exemplu halelor de lucru si productie, depozitelor, parcarilor.

Suprafetele acoperite cu beton elicopterizat arata precum niste placi rezistente, unitare, cu aspect lucios, avand diverse nuante, in functie de preferinte. Compozitia de baza este cea a betonului la care se adauga aditivi, pigmenti. Unul dintre cele mai cunoscute ingrediente adaugate este cuartul, care functionaeaza si ca intaritor, dar si precum colorant.

Deoarece betonul elicopterizat simplu sau cu cuart adaugat se executa prin etape mecanizate, folosindu-se echipamente profesionale precum elicopterele care sclivisesc betonul proaspat turnat, este absolut nevoie de colaborarea cu o echipa competenta atunci cand ai in plan proiecte de amenajare. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Santana (Arad) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219