Beton Elicopterizat Sannicolau Mare

★ Beton Elicopterizat Sannicolau Mare • Pardoseli industriale Sannicolau Mare • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Sannicolau Mare : betonul elicopterizat este o tehnica de obtinere a pardoselilor din in ce in mai cautata. El reprezinta o optiune excelenta atat pentru cei care au nevoie de spatii cu pardoseli foarte rezistente, cat si pentru cei care au nevoie de spatii cu pardoseli decorative deoarece imbina foarte bine durabilitatea cu estetica.

Pardoselile de beton elicopterizat pot fi realizate intr-un timp destul de scurt, o echipa cu experienta fiind capabila sa lucreze pana la 1.000 de metri patrati de beton elicopterizat intr-o singura zi. Acest aspect este posibil deoarece sunt folosite echipamente profesionale pentru turnarea si slefuirea suprafetelor, iar procesul de lucru este in mare parte mecanizat.

Adauga rezistenta, stralucire si culoare pardoselilor cu utilizare industriala folosind betonul elicopterizat simplu sau cu ciment, cuart si minerale adaugate. Este o tehnica avansata foarte apreciata care poate fi pusa in practica de echipa noastra de specialisti, care dispune de utilaje performante, dar si o vasta experienta in domeniu. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Sannicolau Mare (Timis) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219