Beton Elicopterizat Sangeorz Bai

★ Beton Elicopterizat Sangeorz Bai • Pardoseli industriale Sangeorz Bai • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Sangeorz Bai : specialistii in constructii si amenajari recomanda utilizarea betonului elicopterizat pentru pardoselile acelor spatii care sunt utilizate intens, in care se desfasoara activitati profesionale din diverse domenii – transport, logistica, alimentar, auto, productie. Pardoselile din beton elicopterizat pot sustine atat traficul intens al masinilor si utilajelor, cat si compresia care apare de la greutatea acestora.

Rezistenta ridicata la uzura a pardoselilor din beton elicopterizat este completata si de intretinerea simpla si usoara a acestora. Avand un aspect dur si lustruit, suprafata elicopterizata nu permite murdariei sa se depuna si nu este afectata in cazul contaminarii cu produse chimice – uleiuri, vopsea. Pentru spalarea sau igienizarea suprafetelor, pot fi folosite diverse produse de curatare.

Un alt beneficiu adus de pardoselile elicopterizate este designul acestora. Suprafetele pot fi colorate intr-o gama variata de culori alese in fucntie de specificul spatiului in care sunt folosite. Apeleaza la echipa noastra pentru a comanda pardoseli durabile si aspectuoase, cu cuart sau fara cuart. Te asteptam cu oferte de pret si termene de executie avantajoase!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Sangeorz Bai (Bistrita Nasaud) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219