Beton Elicopterizat Sangeorgiu de Padure

★ Beton Elicopterizat Sangeorgiu de Padure • Pardoseli industriale Sangeorgiu de Padure • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Sangeorgiu de Padure : betonul elicopterizat este un sistem de pavare a suprafetelor care se potriveste foarte bine spatiilor industriale. Pardoselile elicopterizate sunt foarte rezistente si au aspect placut deoarece pot prelua o gama variata de culori fie prin adaugarea unui strat de cuart, fie prin folosirea unor pigmenti de culoare.

Datorita durabilitatii si rolului decorativ, betonul elicopterizat se potriveste foarte bine lucrarilor de constructii si amenajare de tipul garajelor, parcarilor, atelierelor auto, halelor pentru productie sau desfasurarea altor activitati, depozitelor. El poate fi regasit si in zonele de agrement si comerciale, mai ales pe spatiile de acces auto si pietonal.

Castigul pe care il au cei care opteaza pentru beton elicopterizat in spatiile cu risc mare de deteriorare este atat economic – costuri reduse pentru executie si pentru intretinere pe termen lung, cat si de timp – perioada de realizare este redusa deoarece se face in mare parte mecanizat. Contacteaza echipa noastra pentru a discuta despre proiectele tale de amenajare cu beton elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Sangeorgiu de Padure (Mures) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219