Beton Elicopterizat Salonta

★ Beton Elicopterizat Salonta • Pardoseli industriale Salonta • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Salonta : pardoselile elicopterizate sunt solutii de acoperire a solului, in interior sau la exterior, care au o perioada utilizare indelungata. Chiar daca materiile prime principale fac parte din categoria betonului si cimentului, aspectul pardoselilor elicopterizate nu este deloc banal, ci dimpotriva, adauga un plus de valoare estetica spatiilor in care sunt aplicate.

Datorita caracateristicilor sale practice, functionalitate, rezistenta mare la uzura, intretinere simpla, timp redus de executie, betonul elicopterizat este folosit in spatii de lucru din mediul industrial – in hale de productie, servicii, alimentare, logistice, auto, dar si in zone comerciale, parcari, ansambluri rezidentiale.

Pardoselile elicopterizate pot fi finisate intr-o varietate mare de culori, fie prin utilizarea unui strat de cuart in nuanta dorita, fie prin folosirea pigmentilor de culoare. Colaboreaza cu profesionisti in pavari si amenajari si beneficiaza de lucrari cu beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart, garantate pentru utilizare indelungata!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Salonta (Bihor) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219