Beton Elicopterizat Salistea de Sus

★ Beton Elicopterizat Salistea de Sus • Pardoseli industriale Salistea de Sus • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Salistea de Sus : betonul elicopterizat este acel tip de pardoseala pe care il intalnesti frecvent in zonele industriale, dar si in zonele comerciale – in malluri, zone de acces, parcari si, care, are aspect unitar, dur, neted, lucios si colorat. El se obtine prin finisarea suprafetelor recent turnate cu o formula speciala de beton si colorarea lor adaugand cuart sau pigment de culoare.

Tehnica betonului elicopterizat a prins avant deoarece aduce beneficii multiple si are un cost convenabil atat pentru productie, cat si pentru intretinere. Printre beneficiile pardoselilor elicopterizate se gasesc: durata indelungata de utilizare, designul variat, curatarea rapida si intretinerea simpla.

Deoarece este realizat prin procese mecanizate de lucru, cu ajutorul unor echipamente profesionale, betonul elicopterizat are un timp de executie redus. Contacteaza echipa noastra, cu exprienta in executia lucrarilor pe baza de beton elicopterizat pentru a estima costurile si timpul de lucru pentru proiectele tale si pentru le realiza la standarde inalte de calitate!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Salistea de Sus (Maramures) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219