Beton Elicopterizat Salcea

★ Beton Elicopterizat Salcea • Pardoseli industriale Salcea • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Salcea : betonul elicopterizat a devenit o solutie de pavare preferata in zonele industriale, comerciale, rezidentiale. Popularitatea sa se datoreaza avantajelor pe care acest tip de acoperire a pardoselilor si sapelor o are, precum durata indelungata de utilizare si intretinerea simpla, aspectul decorativ, costurile economice.

Pavarea cu beton elicopterizat se realizeaza, in mare parte, mecanizat. Mai intai, se toarna o suprafata de beton armat special care poate fi imbunatatit cu un strat de cuart. Betonul proaspat turnat se omogenizeaza si se slefuieste cu masina de elicopterizat pentru a capata o consistenta neteda si dura. Conservarea acestei suprafete se face prin unui lac de protectie.

Deoarece au consistenta dura si aspect lucios, pardoselile elicopterizate nu atrag murdaria si praful. Ele pot fi curatate fara efort, iar intreg procesul de intretinere este simplu si ieftin. Foloseste beton elicopterizat pentru amenajari durabile si estetice. Echipa noastra iti sta la dispozitie cu oferte personalizate pentru amenajarea spatiilor cu beton elicopterizat cu sau fara cuart!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Salcea (Suceava) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219