Beton Elicopterizat Sacele

★ Beton Elicopterizat Sacele • Pardoseli industriale Sacele • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Sacele : betonul elicopterizat este o sistem de pardoseala obtinut prin tehnologii avansate care ofera spatiilor o rezistenta foarte mare la uzura si completeaza foarte bine valoarea estetica a acestora. Suprafetele acoperite cu beton elicopterizat sunt ideale pentru acele zone in care se desfasoara trafic intens sau activitati care implica socuri, abraziuni, conditii termice dificile.

Datorita avantajelor pe care le are, betonul elicopterizat este potrivit pentru amenajarea pardoselilor din domenii precum productia, logistica, serviciile, auto, dar si din sectorul rezidential, mai ales pentru parcari si garaje. Durabilitatea sa este garantata pentru timp indelungat fara a fi nevoie de interventii suplimentare pentru restaurare.

Aspectul betonului elicopterizat este cel al unei placi unitare de beton, netede, foarte dure, cu luciu-oglinda si optiuni cromatice variate. Fie ca ai nevoie de o lucrare pe baza de beton elicopterizat simplu sau beton elicopterizat cu cuart si pigmenti de culoare, echipa noastra te asteapta cu oferte personalizate de pret. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Sacele (Brasov) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219