Beton Elicopterizat Rupea

★ Beton Elicopterizat Rupea • Pardoseli industriale Rupea • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Rupea : betonul elicopterizat este un element potrivit pentru orice spatiu industrial cu risc ridicat de uzura a pardoselilor deoarece imbina foarte bine rezistenta cu aspectul estetic. Rezistenta betonului elicopterizat este data de compozitia betonului imbunatatita cu aditivi precum cuartul si de tehnica de lucru specifica.

Pentru obtinerea pardoselilor elicopterizate, suprafetele umplute cu beton sunt nivelate, omogenizate si driscuite pana cand capata un aspect unitar. Slefuirea se face cu elicopterul sau masina de elicopterizat si este un proces mecanizat care ajuta la obtinerea unor finisaje cu caracteristici deosebite intr-un timp destul de scurt.

Aspectul pardoselilor elicopterizate poate varia atat ca nivel de finisare, de la suprafete bine lustruite si pana la suprafete cu luciu-oglinda, cat si precum cromatica, de la nuanta simpla de gri a betonului si pana la personalizarea culorii in functie de preferinte. Pentru lucrari cu beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart, contacteaza-ne, echipa cu experienta in pavari si amenjari, inclusiv pe baza de beton elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Rupea (Brasov) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219