Beton Elicopterizat Roman

★ Beton Elicopterizat Roman • Pardoseli industriale Roman • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Roman : pardoselile elicopterizate sunt suprafete functionale si decorative, realizate, in special, in spatiile  cu activitate intensa. Acestea pot fi observate in interiorul halelor de productie, depozitelor, in parcari si cai de acces, in marile magazine si zonele de aprovizionare ale acestora, in garajele ansamblurilor rezidentiale.

Dupa aplicare, betonul elicopterizat devine, de fapt, un pavaj unitar, perfect plan, dur, neted, gri sau colorat, in functie de preferintele beneficiarului. Acest pavaj poate avea o varietate cromatica mare, prin adaugarea unui strat de cuart sau a pigmentilor de culoare care cresc valoarea decorativa a acestui tip de amenajare.

Deoarece, in aplicarea pardoselilor elicopterizate, mai multe aspecte pot influenta calitatea lucrarilor (alegerea materialelor si stabilirea formulei de beton potrivite, performanta echipamentelor mecanizate, priceperea lucratorilor) este esential ca acestea sa fie lucrate de catre echipe specializate. Contacteaza-ne pentru a discuta despre proiectele tale cu beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Roman (Neamt) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219