Beton Elicopterizat Resita

★ Beton Elicopterizat Resita • Pardoseli industriale Resita • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Resita • Pardoseli industriale Resita • Pret / m2Beton Elicopterizat Resita : betonul elicopterizat este una dintre tendintele recente puternice in domeniul constructiilor si amenajarilor. In ultimii ani, acest tip de pardoseala a fost tot mai mult utilizat in spatiile in care exista trafic aglomerat (parcari, cai de acces) sau risc de deteriorare a pardoselii din cauza presiunii greutatii anumitor echipamente/obiecte (spatii industriale, comerciale) sau de frecare, zgariere, impact.

Betonul elicopterizat este, de fapt, un sistem de acoperire a pardoselilor care consta in turnarea unui strat de beton special si slefuirea lui cu echipamente mecanizate pana cand se obtine o suprafata dura, rezistenta, unitara. Pentru cresterea rezistentei betonului elicopterizat si pentru un aspect mai estetic, acesta poate fi intarit cu un strat din cuart, minerale de ciment, pigmenti de culoare.

Cu experienta relevanta in domeniul aplicarii betonului elicopterizat, echipa noastra ofera lucrari durabile in pardoselile din beton folosind materiale de calitate, echipamente performante, dar si colaborari al caror obiectiv este indeplinirea asteptarilor setate initial impreuna cu clientii. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Resita (Caras Severin) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219