Beton Elicopterizat Recas

★ Beton Elicopterizat Recas • Pardoseli industriale Recas • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Recas : betonul elicopterizat este folosit pentru pardoselile industriale rezistente la circulatie cu autovehicule si utilaje, dar si la socuri mecanice. De aceea, acest sistem de pardoseala poate fi intalnit pe suprafete plane si inclinate din diferite sectoare – comercial, auto, productie, rezidential.

Betonul elicopterizat se realizeaza in timp scurt si nu necesita proceduri complicate pentru intretinere. Mai intai, se toarna compozitia pregtita de beton, apoi se omogenizeaza si se slefuieste foarte bine suprafata cu masina de elicopterizat. Rezultatul este un strat solid de beton care are aspect lustruit, fiind rezistent atat la uzura, cat si la acumularea de depuneri sau mizerie.

Pardoselile industriale elicopterizate pot fi simple sau colorate, in functie de preferinte. Culoarea se poate obtine prin adaugarea unui strat de cuart sau prin diferiti pigmenti. Lucreaza cu echipa noastra orice fel de pavare pe baza de beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart si beneficiaza de oferte avantajoase de pret!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Recas (Timis) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219