Beton Elicopterizat Rasnov

★ Beton Elicopterizat Rasnov • Pardoseli industriale Rasnov • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Rasnov : fiecare spatiu are nevoie de o pardoseala care sa faca fata nivelului de uzura la care este supus si care sa respecte exigentele estetice ale acestuia, tocmai de aceea betonul elicopterizat a devenit un sistem atat de apreciat in mediul industrial si comercial. Betonul elicopterizat este durabil, decorativ si foarte versatil.

Tehnica de lucru a betonului elicopterizat consta in turnarea unei compozitii speciale de beton imbunatatit cu aditivi si colorat cu cuart sau pigmenti de culoare, omogenizarea si sclivisirea suprafetei pana cand aceasta se transforma intr-o placa unitara care poate sustine traficul intens, greutatea, impactul, factorii de mediu sau chimici.

Desi initial betonul este turnat ca orice alta pardoseala, dupa finisare, betonul elicopterizat se comporta precum o placa monolitica de beton, la fel de rezistenta in toate punctele sale. Alege betonul elicopterizat pentru amenajarea spatiilor tale cu pardoseli cu durata mare de viata, intretinere usoara si costuri convenabile. Contacteaza echipa noastra pentru oferte de pret personalizate in cazul lucrarilor cu beton elicopterizat cu sau fara cuart!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Rasnov (Brasov) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219