Beton Elicopterizat Radauti

★ Beton Elicopterizat Radauti • Pardoseli industriale Radauti • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Radauti : Pardoselile elicopterizate pot fi adaptate foarte bine astfel incat sa amenajeze spatii industriale precum halele din diferite ramuri ale productiei, ateliere auto, parcari, mari centre comerciale, depozitele si zone de aprovizionare, cai de acces si garaje ale ansamblurilor rezidentiale. Dupa finisare, pardoselile elicopterizate pot fi utilizate timp indelungat fara reparatii.

Betonul elicopterizat este, de fapt, un sistem de pavare sau de sapare pe baza de materii prime din clasa betonului si aditivi potriviti acestuia, care devine dur si rezistent prin slefuire. Slefuirea se realizeaza cu o masina de elicopterizat (denumita elicopter) si este in mare parte un proces mecanizat avand rolul de a scoate la suprafata stratul de beton care sa poata sustina traficul intens, greutatea, influenta factorilor mecanici, chimici, de mediu.

Caracteristica definitorie pentru pardoselile elicopterizate este capacitatea de a combina rezistenta cu aspectul decorativ. Prin folosirea de aditivi precum stratul de cuart sau de pigmenti de culoare, pardoselile elicopterizate pot capata nuante variate. Daca ai nevoie de o echipa cu experienta in aplicarea betonului elicopterizat, contacteaza-ne cu incredere!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Radauti (Suceava) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219