Beton Elicopterizat Racari

★ Beton Elicopterizat Racari • Pardoseli industriale Racari • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Racari : alegerea pardoselii ideale pentru spatiile industriale sau rezidentiale cu risc mare de uzura este determinata de nivelul de rezistenta al acesteia. Exista mai multe tipuri de pardoseli care se pot utiliza in astfel de spatii, insa, betonul elicopterizat imbina cel mai eficient duritatea si aspectul decorativ.

Betonul elicopterizat este realizat prin turnarea unei sape dintr-un tip special de beton armat si finisat prin omogenizare si sclivisire cu echipamente profesionale mecanizate. In unele cazuri, sapa este intarita si de un strat de cuart care are atat rol de intaritor, cat si rol decorativ. Sapa sau pardoseala din beton elicopterizat este foarte greu de deteriorat, de aceea isi pastreaza aspectul atat sub traficul intens, cat si in cazul impactului, frecarii sau actiunii unor produse chimice.

Foloseste beton elicopterizat pentru a construi sape sau pardoseli industriale si rezidentiale care trec cu succes probele uzurii si ale timpului. Echipa www.beton-elicopterizat.ro iti sta la dispozitie cu oferte personalizate si realizarea completa de lucrari in domeniul constructiilor si amenajarilor cu beton elicopterizat. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Racari (Dambovita) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219