Beton Elicopterizat Predeal

★ Beton Elicopterizat Predeal • Pardoseli industriale Predeal • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Predeal : betonul elicopterizat este o pardoseala industriala de inalta calitate, care poate fi aplicata in locuri cu trafic intens sau risc ridicat la uzura. Datorita proprietatilor sale, betonul elicopterizat este trainic, solid si isi pastreaza aspectul chiar si in conditii de umiditate, temperaturi scazute sau ridicate, abur.

Specialistii recomanda utilizarea pardoselilor elicopterizate in zone industriale, in domenii diverse precum productie, alimentar, auto, logistica, transporturi, in zone comerciale, dar si in zonele rezidentiale complexe pentru parcari si garaje. Procesul de lucru este, in mare parte, mecanizat, de aceea termenul de executie este foarte avantajos mai ales pentru cei care vor sa dea cat mai curand spatiile in utilizare.

Foloseste acest sistem performant de pardoseala pentru a da spatiilor des utilizate atat durabilitate, cat si un aspect estetic deosebit. Contacteaza echipa noastra si solicita oferte personalizate de pret si termenul de lucru pentru proiecte cu beton elicopterizat simplu sau cu cuart adaugat.

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Predeal (Brasov) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219