Beton Elicopterizat Pogoanele

★ Beton Elicopterizat Pogoanele • Pardoseli industriale Pogoanele • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Pogoanele : pentru pavaje de interior sau de exterior care sa aiba durabilitate mare si aspect decorativ, betonul elicopterizat este solutia actuala potrivita. Avantajele betonului elicopterizat sunt urmatoarele: rezistenta la uzura, intretinere usoara, personalizare prin luciu si culoare, termen de lucru redus si costuri avantajoase pe termen lung.

Dupa finisarea cu echipamente speciale numite elicoptere, suprafata turnata cu beton devine solida si neteda, putand fi comparata cu o placa unitara fara asperitati sau denivelari, fara rosturi, fisuri, crapaturi sau alte spatii in care s-ar putea acumula mizerie, apa. Culoarea betonului elicopterizat se obtine prin adaugarea unui strat de cuart sau prin pigmentare.

Dezavantajul betonului elicopterizat poate fi considerat faptul ca acesta se lucreaza cu echipamente mecanizate pe care nu le detine orice meserias. Chiar daca suprafata ar putea fi turnata manual, sclivisirea se poate face doar mecanizat. Colaboreaza cu echipa noastra pentru a avea garantia unui proces de lucru corect si a unor pardoseli elicopterizate calitative!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Pogoanele (Buzau) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219