Beton Elicopterizat Plopeni

★ Beton Elicopterizat Plopeni • Pardoseli industriale Plopeni • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Plopeni : una dintre cele mai moderne si apreciate solutii de amenajare a pardoselilor este betonul elicopterizat. Motivele sunt numeroase, cele mai relevante fiind beneficiile multiple pe care acest tip de pardoseala le aduce: rezistenta, aspect decorativ, intretinere simpla si ieftina, timp de lucru redus si costuri convenabile.

Pentru realizarea betonului elicopterizat se foloseste o formula de beton si ciment speciala, armata, imbunatatita cu aditivi precum cuartul, care sustin proprietatile acestora. Rezistenta vine atat din duritatea materiilor prime folosite, cat si din tehnica de lucru prin care suprafata betonata se slefuieste cu masina de elicopterizat pana cand se transforma intr-o placa unitara care nu are asperitati, denivelari sau puncte slabe.

Pavaj din Beton Elicopterizat in Plopeni • Pret / m2 in

Pardoseala elicopterizata poate fi utilizata in zonele cu trafic intens, cu risc de impact, contaminare cu produse chimice sau conditii de umiditate si temperaturi scazute sau ridicate. Tinand cont ca are si rol decorativ care permite incorporarea unei palete largi de nuante pentru colorarea pardoselei, betonul elicopterizat poate fi folosit in zone industriale, comerciale, rezidentiale. Contacteaza echipa noastra pentru lucrari cu beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Plopeni (Prahova) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219