Beton Elicopterizat Ploiesti

★ Beton Elicopterizat Ploiesti • Pardoseli industriale Ploiesti • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Ploiesti • Pardoseli industriale Ploiesti • Pret / m2Beton Elicopterizat Ploiesti : betonul elicopterizat este un tip de amenajare specific suprafetelor orizontale sau in rampa care a castigat teren in ultima perioada datorita caracteristicilor sale. Avand la baza materii prime din categoria betonului, imbunatatite cu produse speciale pe baza de compusi din cuart, minerale, ciment si pigmenti de culoare, betonul elicopterizat acopera pardoselile cu un strat suficient de dur pentru a suporta traficul intens auto sau pietonal, dar si presiunea obiectelor cu greutate.

Prin tehnica de slefuire realizata cu un aparat special numit elicopter, suprafatele turnate cu beton capata o rezistenta crescuta si un aspect neted care poate ajunge, in functie de preferinte, pana la un luciu de oglinda. Pardoselile elicopterizate sunt definitivate cu un strat special de lac care mareste si mai mult rezistenta la impact, la factori de mediu, la trafic.

Pavaj din Beton Elicopterizat in Ploiesti • Pret / m2 in

Cel mai frecvent, pardoselile elicopterizate sunt folosite pentru amenajarea spatiilor din sectorul comercial si industrial, dar si a parcarilor. Ele pot fi intalnite pe cai de acces, in ateliere auto sau in zonele de agrement. Pentru lucrari cu beton elicopterizat, echipa beton-elicopterizat.ro pune la dispozitie oferte personalizate si executie completa folosind materiale de calitate si echipamente performante. Contacteaza-ne cat mai curand!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Ploiesti (Prahova) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219