Beton Elicopterizat Pitesti

★ Beton Elicopterizat Pitesti • Pardoseli industriale Pitesti • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Pitesti • Pardoseli industriale Pitesti • Pret / m2Beton Elicopterizat Pitesti : pardoselile elicopterizate au capatat tot mai mult atentia constructorilor si specialistilor in amenajari deoarece sunt durabile si pot fi folosite cu succes pentru proiecte de o mare complexitate. Aceasta tehnica de acoperire a pardoselilor se potriveste spatiilor comerciale, industriale, zonelor de acces, de depozitare, parcarilor de orice fel de structura sau dimensiune.

Betonul elicopterizat se realizeaza in mai multe etape care constau in aplicarea betonului armat si imbunatatit cu ingrediente speciale, sclivisirea sau slefuirea suprafetei turnate cu un aparat numit elicopter, intretinerea cu un lac de protectie. Toate aceste etape se incadreaza, insa, intr-un timp scurt de realizare astfel incat spatiile sa nu fie blocate pentru o perioada lunga.

Pavaj din Beton Elicopterizat in Pitesti • Pret / m2 in

Desi pardoselile elicopterizate au la baza materii prime pe baza de beton, aspectul lor este unul estetic deoarece acestea contin fie un strat special de cuart, fie pigmenti de culoare. Ca sa te asiguri ca pardoselile pe care urmeaza sa le amenajezi indeplinesc standarde de calitate foarte bune, colaboreaza cu echipa noastra, o echipa cu experienta in realizarea lucrarilor pe baza de beton elicopterizat. Contacteaza-ne cat mai curand!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Pitesti (Arges) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219