Beton Elicopterizat Piatra Olt

★ Beton Elicopterizat Piatra Olt • Pardoseli industriale Piatra Olt • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Piatra Olt : betonul elicopterizat face parte din categoria pardoselilor industriale, adica a acelor pardoseli durabile utilizate in spatii in care riscul de deteriorare este foarte mare. Datorita compozitiei sale si a tehnicii de lucru folosite, sistemul de beton elicopterizat ofera o rezistenta ridicata la uzura determinata de trafic, de factorii de mediu, de presiunea greutatii sau a impactului cu obiecte dure.

Calitatea suprafetelor acoperite cu beton elicopterizat depinde mai mai multi factori precum materiile prime utilizate, grosimea stratului de beton, respectarea procedurilor de lucru atat in etapa de pregatire a terenului, cat si in etapele de turnare, de omogenizare, de sclivisire si lacuire a betonului. Aplicarea unui strat special de cuart cu minerale de ciment si pigmenti de culoare, de exemplu, intareste si mai mult pardoselile din beton elicopterizat.

Desi este perceputa ca fiind o tehnica de amenajare a pardoselilor destul de simpla, bazata pe procese mecanizate, betonul elicopterizat nu poate fi aplicat de catre oricine. Pentru a te asigura ca lucrarile tale cu beton elicopterizat sunt durabile si estetice, echipa noastra iti pune la dispozitie specialisti in amenajarea pardoselilor industriale care lucreaza cu materii prime alese cu grija si echipamente performante. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Piatra Olt (Olt) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219