Beton Elicopterizat Piatra Neamt

★ Beton Elicopterizat Piatra Neamt • Pardoseli industriale Piatra Neamt • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Piatra Neamt • Pardoseli industriale Piatra Neamt • Pret / m2Beton Elicopterizat Piatra Neamt : pardoseala elicopterizata este folosita tot mai des in amenajarea spatiilor. Acest tip de pardoseala este realizat prin turnarea unui strat de beton armat tratat cu ingrediente specifice, uneori cu un strat de cuart adaugat si cu pigmenti de culoare care ii infrumuseteaza aspectul si prin slefuirea suprafetei cu un aparat care se numeste elicopter.

Slefuirea suprafetei este etapa in care pardoseala capata atat rezistenta care o caracterizeaza, cat si aspectul neted, uneori lucios si unitar. Pentru aceasta procedura este recomandat sa se foloseasca atat echipamente performante, cat si tehnici pe care doar specialistii care se ocupa cu astfel de lucrari le cunosc foarte bine.

Din acest proiect are are activitate in domeniul pavarilor interioare si exterioare cu beton fac parte echipe specializate care au in portofoliu lucrari de amenajare cu beton elicopterizat, care folosesc echipamente de ultima generatie si care sunt atente la calitatea materiilor prime alese. Contacteaza-ne pentru a discuta despre planurile tale de realizarea a pardoselilor elicopterizate!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Piatra Neamt (Neamt) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219