Beton Elicopterizat Petrila

★ Beton Elicopterizat Petrila • Pardoseli industriale Petrila • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Petrila : betonul elicopterizat este o tehnica de lucru prin care se obtin pardoseli foarte rezistente in domeniul industrial, care pot fi adaptate si pentru spatiile rezidentiale. Principalul beneficiu este imbinarea excelenta a caracterului practic a acestui tip de amenajare a solului cu rolul decorativ, obtinut prin luciu si culoare.

Tehnica betonului elicopterizat consta in aplicarea unui strat consistent de beton armat, imbunatatit cu un strat de cuart, minerale si ciment. Dupa aplicare, omogenizare si nivelare, stratul de beton este slefuit pana cand se transforma intr-o placa solida care poate sustine traficul intens si compresia greutatii unor obiectele voluminoase.

Betonul elicopterizat este colorat prin utilizarea cuartului si a pigmentilor de culoare, insa el poate ramane, in cazul in care beneficiarul doreste, la culoarea originala, simpla, gri. Apeleaza la echipa noastra pentru lucrari calitative pe baza de beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart. Te asteptam sa ne contactezi!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Petrila (Hunedoara) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219