Beton Elicopterizat Pascani

★ Beton Elicopterizat Pascani • Pardoseli industriale Pascani • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Pascani : sistemul de pardoseala elicopterizata este un element de amenajare a spatiilor tot mai des intalnit. Acest aspect se datoreaza caracteristicilor pe care betonul le capata prin procesul de elicopterizare si anume: suprafata dura neteda, fara asperitati, fisuri sau crapaturi, rezistenta la uzura, aspect colorat.

Datorita cumulului de trasaturi specifice pardoselilor dure decorative, betonul elicopterizat se preteaza a fi aplicat intr-o varietate mare de spatii. In general, acesta este realizat in spatii industriale – hale, fabrici, in spatii comerciale – supermarketuri, depozite, zone de aprovizionare, parcari, ateliere auto, dar si spatii din ansamblurile rezidentiale (parcari, alei, garaje).

Colaboreaza cu echipa www.beton-elicopterizat.ro pentru a avea garantia unor pardoseli elicopterizate calitative si durabile! Dispunem de o echipa de specialisti, inclusiv tehnicieni care controleaza cu pricepere echipamentele profesionale performante, atenta la calitatea materiilor prime utilizate si la intreg procesul de lucru al betonului elicopterizat. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Pascani (Iasi) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219