Beton Elicopterizat Pancota

★ Beton Elicopterizat Pancota • Pardoseli industriale Pancota • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Pancota : in zonele in care este nevoie de acoperirea solului cu un strat durabil si solid de beton, recomandarea specialistilor este sistemul de pardoseala elicopterizata. Betonul elicopterizat poate fi aplicat pe suprafete plane si in rampa, in spatii complexe, acolo unde exista trafic intens si alte conditii dificile de utilizare a pardoselilor.

La baza, betonul elicopterizat este un sistem de amenjare industrial, folosit in principal in hale de productie, de servicii, in ateliere auto, in parcari. Insa, datorita rolului decorativ si costurilor avantajoase, acest sistem a inceput sa fie folosit frecvent si in centre comerciale, in zone de agrement, sali de sport si piscine, spatii de lucru de tip open space, ansambluri rezidentiale.

Dupa ce este lucrat si finisat, betonul elicopterizat are un aspect omogen, neted, cu diferite niveluri de luciu si o varietate mare de culori obtinute prin pigmentare sau prin incorporarea unui strat de cuart. Foloseste betonul elicopterizat pentru sape si pardoseli care nu se deterioreaza rapid apeland la echipa noastra!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Pancota (Arad) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219