Beton Elicopterizat Ovidiu

★ Beton Elicopterizat Ovidiu • Pardoseli industriale Ovidiu • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Ovidiu : betonul este un material de baza pentru constructii datorita durabilitatii sale. Cu ajutorul unei tehnici de lucru avansate numite elicopterizare, betonul folosit intr-o compozitie speciala si combinat cu aditivi care ii imbunatatesc proprietatile este folosit astazi pentru a obtine pardoseli industriale cu rol decorativ, potrivite pentru o multime de spatii.

Pardoselile din beton elicopterizat sunt optiuni inteligente pentru acele spatii interioare sau exterioare in care se desfasoara activitati care pot determina uzura pavajelor.  Fie ca se desfoara trafic intens cu masini sau utilaje (motostivuitoare), fie ca pardoseala este amenajata intr-o zona cu risc de contaminare cu produse chimice, cu umiditate sau temperaturi ridicate, betonul elicopterizat are rezistenta necesara pentru a-si pastra aspectul timp indelungat.

Desi este o tehnica de lucru moderna, realizata cu utilaje mecanizate, betonul elicopterizat are costuri convenabile de manopera si costuri mici pentru intretinere. Contacteaza echipa noastra pentru cotatii de pret personalizate astfel incat sa poti lua decizii in privinta utilizarii betonului elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Ovidiu (Constanta) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219