Beton Elicopterizat Otelu Rosu

★ Beton Elicopterizat Otelu Rosu • Pardoseli industriale Otelu Rosu • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Otelu Rosu : betonul elicopterizat este o solutie de turnare si finisare a pardoselii, garantata de specialisti pentru o perioada indelungata de timp. Deoarece este foarte rezistent, atat datorita proprietatilor materiilor prime folosite si formulei de beton speciale, cat si datorita tehnicii de lucru mecanizate.

Rezultatul este o pardoseala solida, care impresioneaza prin aspectul neted, fara denivelari sau asperitati si prin varietatea mare de culori. Suprafata finita poate fi lasata simpla, gri sau poate avea nuante variate – rosu, gri, verde, in functie de stratul de cuart adaugat sau de pigmentii de culoare folositi.

Pardoselile elicopterizata arata impresionant si pot fi alese cu incredere pentru spatii comerciale, industriale sau rezidentiale. Conditia pentru a ajunge la rezultate calitative si durabile este respectarea tuturor etapelor mecanizate de lucru. Contacteaza echipa noastra care detine echipamente profesionale de calitate si stapaneste foarte bine procedurile de executie ale betonului elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Otelu Rosu (Caras Severin) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219