Beton Elicopterizat Orastie

★ Beton Elicopterizat Orastie • Pardoseli industriale Orastie • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Orastie : betonul elicopterizat este o solutie automatizata pentru turnarea si slefuirea suprafetelor de beton astfel incat acestea sa se transforme in pardoseli durabile, care pot fi folosite ani de-a randul fara interventii si costuri suplimentare de restaurare. Datorita rezistentei ridicate la uzura, betonul elicopterizat se foloseste mai ales in mediul industrial, dar si in cel rezidential.

Tehnica betonului elicopterizat implica in mare parte etape realizate mecanizat. Suprafata de turnat este pregatita, apoi se toarna compozitia armata de beton si se trateaza cu un strat de cuart, minerale si ciment. Pentru finisare, se foloseste o masina numita elicopter, care slefuieste betonului scotandu-i la suprafata stratul dur si un luciu cu efect de oglinda. Culoarea este obtinuta cu cuart sau cu pigmenti de culoare.

Desi, in unele cazuri, anumite etape ale tehnicii betonului elicopterizat se pot obtine manual, recomandarea specialistilor este sa se apeleze la echipe care fac aceste lucrari mecanizat, cu utilaje performante si materii prime de calitate. Contacteaza-ne pentru oferte de pret personalizate!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Orastie (Hunedoara) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219