Beton Elicopterizat Onesti

★ Beton Elicopterizat Onesti • Pardoseli industriale Onesti • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Onesti : pardoselile elicopterizate sunt alegeri avantajoase pentru proprietarii de spatii industriale, comerciale sau rezidentiale deoarece ofera durabilitate si costuri convenabile pe termen lung. Denumirea vine de la etapa principala de finisare care se face cu ajutorul masinilor de elicopterizat sau elicopterelor, utilaje profesionale cu functie de slefuire.

Practic, pardoselile elicopterizate sunt suprafete turnate cu o compozitie speciala de beton, in care se adauga aditivi si coloranti. Aceasta compozitie poate fi completata si de un strat de cuart, care o ajuta sa se intareasca mai rapid si o coloreaza. Pentru a capata aspectul final, betonul proapat turnat este omogenizat si sclivisit cu utilaje speciale numite elicoptere.

Ca si costuri, betonul elicopterizat aduce castiguri pe termen lung deoarece este foarte durabil, nu are nevoie de investitii mari pentru curatare sau mentenanta. In plus, acolo unde blocarea spatiilor pentru amenajare este problematica, betonul elicopterizat se potriveste foarte bine avand un termen redus de executie. Lucreaza pardoseli elicopterizate cu noi, echipa cu experienta in pavari si amenjari!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Onesti (Bacau) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219