Beton Elicopterizat Odobesti

★ Beton Elicopterizat Odobesti • Pardoseli industriale Odobesti • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Odobesti : alegerea pardoselii optime pentru spatiile de lucru se face luandu-se in calcul gradul de uzura la care aceste spatii sunt expuse. Pentru trafic intens, abraziune, conditii termice deosebite, factori chimici, umiditate, pardoseala elicopterizata este una dintre cele mai inteligente alegeri atat din perpectiva beneficiilor obtinute, cat si din perspectiva costurilor pe termen lung.

Betonul elicopterizat nu este o simpla suprafata turnata cu materii prime din clasa betonului. Aceasta tehnica de lucru se diferentiaza atat prin folosirea unei compozitii aparte de beton in care se adauga aditivi, intaritori, pigmenti de culoare, cat si prin folosirea unor etape mecanizate precum sclivisirea stratului proaspat de beton.

Suprafetele lucrate cu beton elicopterizat pot fi personalizate in functie de preferinte avand diferite culori, de la griul specific betonului si pana la nuante deosebite preluate de la stratul de cuart sau obtinute prin pigmentare. Contacteaza echipa noastra si alege pardoseala perfecta pentru spatiile tale, realizata cu beton elicopterizat simplu sau cu cuart!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Odobesti (Vrancea) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219