Beton Elicopterizat Ocnele Mari

★ Beton Elicopterizat Ocnele Mari • Pardoseli industriale Ocnele Mari • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Ocnele Mari : utilizatorii de beton elicopterizat confirma cele mai importante avantaje pe care le aduce acest sistem de pardoseala: durata indelungata de utilizare, intretinerea simpla si fara costuri, timp de lucru redus si costuri avantajoase pe termen lung.  Pentru a indeplini totodata si rol decorativ in spatiile din care fac parte, pardoselilor elicopterizate li se pot adauga pigmenti de culoare sau un strat de cuart in nuanta preferata.

In momentul actual, pardoselile elicopterizate pot fi intalnite in diverse spatii cu utilizare ce implica trafic intens, abraziune, impact, umiditate, utilizarea de produse chimice sau alte conditii dificile. Astfel de spatii sunt halele industriale, de productie, auto, logistice, alimentare, centrele comerciale, depozitele si zonele de aprovizionare ale acestora, zonele rezidentiale.

Alege betonul elicopterizat pentru finisarea spatiilor cu pardoseli durabile si estetice. Pentru a avea certitudinea ca pardoselile sunt calitative si respecta tehnica de lucru, colaboreaza cu o echipa experimentata care detine toate echipamentele necesare pentru finisarea acestor suprafete!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Ocnele Mari (Valcea) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219