Beton Elicopterizat Ocna Sibiului

★ Beton Elicopterizat Ocna Sibiului • Pardoseli industriale Ocna Sibiului • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Ocna Sibiului : Cine nu isi doreste sa amenajaze spatiile in care isi desfasoara activitatea astfel incat acestea sa aiba pardoseli durabile, care sa nu necesite investitii frecvente pentru reparatii? Fie ca este vorba de spatii profesionale (din industrie, comert) sau de spatii rezidentiale, betonul elicopterizat se potriveste foarte bine pentru sape si pardoseli rezistente si estetice.

Sapele din beton elicopterizat sunt realizate prin turnarea unei suprafete de beton armat imbunatatit cu aditivi speciali precum cuartul cu mineralele de ciment. Stratul de beton poate fi colorat prin adaugarea cuartului sau a pigmentilor de culoare, paleta de nuante fiind destul de variata. Cea mai importanta etapa de lucru este sclivisirea suprafetei betonate care scoate la iveala o structura dura a pardoselii si un aspect neted al acesteia.

Sclivisirea betonului elicopterizat se face cu utilaje profesionale mecanizate controlate de tehnicieni instruiti, acest proces fiind unul decisiv pentru calitatea si durata de viata a sapei. Colaboreaza cu echipa noastra, specializata in pavari si amenajari cu beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart si obtine pardoseli care pot fi folosite multi ani fara reparatii!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Ocna Sibiului (Sibiu) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219