Beton Elicopterizat Ocna Mures

★ Beton Elicopterizat Ocna Mures • Pardoseli industriale Ocna Mures • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Ocna Mures : betonul elicopterizat este o tehnica despre care trebuie sa afli daca ti-ai propus sa dezvolti proiecte de contructii industriale, comerciale si rezidentiale durabile, la costuri avantajoase. Aceasta tehnica se bazeaza pe materii prime din categoria betonului imbunatatite cu aditivi speciali care sustin proprietatile acestora si procese de lucru mecanizate realizate cu echipamente profesioniste.

Tehnica elicopterizarii se potriveste pardoselilor si sapelor, adica realizarii de suprafete dure si rezistente dispuse in plan orizontal sau in rampa. Suprafetele rezultate pot sustine trafic pietonal sau auto intens, greutate, presiune, actiunea factorilor mecanici, chimici, de clima, fara a le fi afectat aspectul, fara a se deteriora, a se fisura sau crapa.

Betonul elicopterizat nu este, insa, doar rezistent. Aspectul sau este placut deoarece poate capata o paleta larga de culori (prin adaugarea unui strat de cuart sau a unor pigmenti de culoare), netezime perfecta si luciu de tip oglinda. Contacteaza echipa www.beton-elicopterizat.ro, reprezentativa in domeniul constructiilor si amenajarilor cu beton elicopterizat si afla tot ce te intereseaza despre tehnica betonului elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Ocna Mures (Alba) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219