Beton Elicopterizat Negru Voda

★ Beton Elicopterizat Negru Voda • Pardoseli industriale Negru Voda • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Negru Voda : betonul elicopterizat este utilizat pentru pardoseli industriale si comerciale, dar si pentru pardoseli rezidentiale, acolo unde exista risc mare de uzura a acestora. Acesta se aplica atat la interior, cat si la exterior, pe planuri drepte sau inclinate si are o rezistenta mare sub trafic intens, compresie a greutatii, abraziune, conditii termice dificile sau umiditate.

Formula betonului elicopetrizat are la baza materii prime din categoria betonului ale caror proprietati sunt imbunatite de diferiti aditivi. Cuartul, de exemplu este unul dintre aditivii care adauga betonului putere de intarire mare si il poate personaliza intr-o varietate mare de culori. Deoarece tehnica betonului elicopterizat este in mare parte mecanizata, procesul de lucru este simplificat si are un timp redus.

Orienteaza-te catre pardoselile industriale pentru a da durabilitate si valoare decorativa spatiilor pe care ai de construit! Echipa noastra te ajuta cu punerea in opera la costuri avantajoase a proiectelor pe baza de beton elicopterizat, indiferent de complexitatea acestora, folosind materiale de calitate si utilaje performante. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Negru Voda (Constanta) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219