Beton Elicopterizat Negresti

★ Beton Elicopterizat Negresti • Pardoseli industriale Negresti • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Negresti : transforma spatiile industriale sau comerciale, care au ca destinatie activitati cu risc ridicat de uzura a pardoselilor folosind tehnica de amenajare cu beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart. Betonul elicopterizat poate fi aplicat in interior sau in exterior, pe suprafete plane sau inclinate (rampe) intr-un interval de timp redus si avand un buget echilibrat.

Pardoselile sau sapele elicopterizate au aspectul unor placi unitare de beton care rezista foarte bine sub trafic intens, sub socuri si impact, in conditii de umiditate, temperaturi ridicate. Durabilitatea betonului elicopterizat este completata foarte bine de un aspect neted cu efect stralucitor de oglinda si de optiuni variate de colorare prin pigmenti sau cuart.

Este foarte important in utilizarea tehnicii cu beton elicopterizat sa se respecte conditii precum calitatea materialelor folosite si performanta echipamentelor, insa calitatea manoperei desavarseste orice lucrare. Pentru a merge la sigur cu alegerea echipei care sa execute pardoselile pe baza de beton elicopterizat, contacteaza noastra noastra!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Negresti (Vaslui) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219