Beton Elicopterizat Negresti Oas

★ Beton Elicopterizat Negresti Oas • Pardoseli industriale Negresti Oas • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Negresti Oas : betonul elicopterizat este o suprafata prelucrata mecanic cu utilaje specifice, care are caracteristici deosebite. Pardoseala de beton elicopterizat este foarte rezistenta si poate fi supusa atat traficului intens auto, pietonal, industrial (motostivuitoare), cat si factorilor chimici sau termici fara a-si pierde proprietatile, structura sau aspectul.

Pentru a obtine pardoseli elicopterizate sunt folosite compozitii de beton imbunatatite cu aditivi precum cuartul cu minerale de ciment, care sustin calitatile materiilor prime. Aceste compozitii sunt turnate, omogenizate si nivelate. Stratul dur al suprafetelor este obtinut prin slefuirea cu masina de elicopterizat si, apoi, prin sigilarea cu diferite solutii de protectie.

Datorita caracteristicilor sale deosebite, betonul elicopterizat este considerat o pardoseala industriala decorativa, care se preteaza si in zone precum parcarile, centrele comerciale, depozitele si zonele de aprovizionare ale acestora, sape in ansamblurile rezidentiale. Contacteaza www.beton-elicopterizat.ro, echipa specializata in lucrari de pavari si amenajare pe baza de beton elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Negresti Oas (Satu Mare) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219