Beton Elicopterizat Nadlac

★ Beton Elicopterizat Nadlac • Pardoseli industriale Nadlac • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Nadlac : pardoseala de beton elicopterizat este o solutie de amenajare ideala pentru spatiile cu trafic intens sau conditii dificile de utilizare a stratului care acopera solul. Acest aspect se datoreaza cumului de caracteristici pe care betonul sclivisit le are, dintre care durabilitatea, aspectul estetic deosebit si costurile convenabile sunt cele mai importante.

Ca si durata de utilizare, pardoseala de beton elicopterizat este garantata multi ani fara a fi nevoie de investitii costisitoare in mentenanta sau restaurare. Stratul dur al acesteia, uniform, fara asperitati sau denivelari, protejat de lac special, tine la distanta murdaria si are un risc redus de a fi zgariat, fisurat, crapat.

Dupa ce a fost lucrata si finisata, pardoseala de beton elicopterizat poate fi simpla, gri sau colorata si poate avea diferite niveluri de luciu, pana la cel cu efect de oglinda. Contacteaza echipa noastra si comanda lucrarile tale pe baza de beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart, beneficiind de costuri si termen de executie avantajos!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Nadlac (Arad) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219