Beton Elicopterizat Murfatlar

★ Beton Elicopterizat Murfatlar • Pardoseli industriale Murfatlar • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Murfatlar : betonul elicopterizat este o tehnica avansata de lucru a pardoselilor industriale cu aspect decorativ, care a inceput sa fie solicitata la scara tot mai larga. Pentru obtinerea pardoselilor elicopterizate se folosesc o compozitie speciala de beton cu aditivi si utilaje profesionale mecanizate, de aceea este nevoie de colaborarea cu o echipa de meseriasi cu experienta in domeniu.

Etapele de lucru ale pardoselilor elicopterizate incep cu pregatirea suprafetei, turnarea si omogenizarea stratului de beton completat de stratul de ciment, minerale si cuart care ii adauga rezistenta si culoare. Betonul prospat turnat este, apoi, slefuit cu masina de elicopterizat pana cand se transforma intr-o suprafata unitara, solida, foarte bine lustruita.

Ultima etapa de lucru a pardoselilor elicopterizate este protejarea cu lac special. Aspectul final al betonului elicopterizat este cel al unei placi dure, netede, colorate si lucioase. Transforma spatiile de lucru adaugandu-le durabilitate si culoare cu ajutorul betonului elicopterizat lucrat la standarde inalte de calitate de catre echipa noastra. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Murfatlar (Constanta) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219