Beton Elicopterizat Motru

★ Beton Elicopterizat Motru • Pardoseli industriale Motru • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Motru : betonul este un material de constructie durabil, folosit din cele mai vechi timpuri si pana astazi in constructii si amenajari. Lucrata prin tehnici avansate de finisare elicopterizata, compozitia de beton imbunatatita cu particule si aditivi este, in momentul de fata, cea mai apreciata solutie de amenajare durabila si aspectuoasa.

Datorita avantajelor pe care le au, pardoselile elicopterizate pot fi intalnite in diverse spatii, in mediul industrial, comercial, chiar si rezidential. In general, pentru beton elicopterizat, se opteaza acolo unde exista risc mare de deteriorare a pardoselii, fie ca exista rulaj auto, de utilaje sau pietonal, fie ca se lucreaza cu obiecte grele care pot zgaria suprafetele sau in conditii termice dificile.

Dupa incheierea celei mai importante etape de lucru, cea de finisare, suparafata turnata cu beton se transforma intr-o placa solida, neteda, al carei aspect este lustruit, simplu sau colorat, in functie de preferinte. Alege varianta de pardoseala elicopterizata care se potriveste spatiilor tale, cu cuart sau fara cuart si solicita o cotatie de pret echipei noastre pentru a decide termenul de demarare al lucrarilor!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Motru (Gorj) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219