Beton Elicopterizat Mizil

★ Beton Elicopterizat Mizil • Pardoseli industriale Mizil • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Mizil : Pentru spatiile in care se preteaza utilizarea unei sape sau pardoseli personalizate prin luciu si culoare, dar totodata suficient de rezistente astfel incat sa nu se deterioreze sub trafic intens, impact, abraziuni, betonul elicopterizat este alegerea potrivita. Acest sistem de pavare se realizeaza rapid, se curata si se intretine fara efort sau costuri mari.

Betonul elicopterizat este o formula speciala de beton supusa unei tehnici de slefuire mecanizate, cu ajutorul unei masini speciale de elicopterizat (denumita elicopter). Pentru a fi finisata, pardoseala elicopterizata este, mai intai, turnata, nivelata, omogenizata si, apoi, slefuita pana cand se transforma intr-o placa unitara, cu aceeasi rezistenta in toate punctele si directiile sale.

Pavaj din Beton Elicopterizat in Mizil • Pret / m2 in

Intreg procesul de realizare al sapelor si pardoselilor de beton elicopterizat este foarte important, cu precadere etapa de elicopterizare. De aceea, specialistii in pavari si amenajari recomanda colaborarea cu echipe experimentate in tehnica elicopterizarii de fiecare data cand ai nevoie de lucrari calitative pe baza de beton sclivisit. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Mizil (Prahova) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219