Beton Elicopterizat Mioveni

★ Beton Elicopterizat Mioveni • Pardoseli industriale Mioveni • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Mioveni : betonul elicopterizat este o pardoseala ideala pentru multe industrii, dar si pentru spatii in care exista trafic intens, pericol de deteriorare a pardoselilor din cauza socurilor, abraziunii, umiditatii. Deoarece combina foarte eficient rezistenta la uzura cu aspectul deosebit, betonul elicopterizat si-a extins foarte mult aria de utilizare in ultimii ani.

Pardoselile lucrate cu beton elicopterizat sunt construite dintr-un strat de beton cu o compozitie tipica, la care se adauga armatura, dar si un strat de cuart (optional) care are un rolul de a intari si mai mult suprafata finisata si de a-i adauga culoare. Fara cuart sau pigmenti de culoare, betonul elicopterizat ramane la culoarea sa specifica (gri).

Pavaj din Beton Elicopterizat in Mioveni • Pret / m2 in

Opteaza pentru pardoseli sau sape elicopterizate acolo unde ai nevoie de lucrari durabile, pe care sa nu le refaci constant si in care sa nu investesti sume mari pentru intretinere. Contacteaza echipa noastra cu activitate in pavari si amenajari pe baza de beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart si solicita o cotatie de pret personalizata pentru proiectele tale!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Mioveni (Arges) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219