Beton Elicopterizat Mihailesti

★ Beton Elicopterizat Mihailesti • Pardoseli industriale Mihailesti • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Mihailesti : un sistem de acoperire pentru pardosele foarte apreciat, care ofera atat durata indelungata de utilizare, cat si varietate mare de optiuni de design, este betonul elicopterizat. Acesta face parte din categoria pardoselilor industriale decorative si este aplicat frecvent in spatii precum interioarele fabricilor si halele industriale, centrele comerciale, depozitele si zonele de aprovizionare, parcarile si caile de acces.

Practic, betonul elicopterizat este o optiune potrivita pentru pardoseala spatiilor caracterizate de trafic intens, risc de deteriorare din cauza presiunii greutatii, contactului cu diferite produse chimice, impact mecanic cu obiecte grele sau conditii meteo nefavorabile (umiditate, inghet, temperaturi ridicate).

Varietatea designului pardoselelor elicopterizate vine din gama larga de culori care pot fi adaugate prin pigmentarea stratului de beton sau prin adaugarea unui strat de cuart. Alege pardoseli calitative si durabile pentru spatiile pe care le construiesti, fie ca fac parte din sectorul industrial, comercial, fie ca au destinatie rezidentiala. Contacteaza www.beton-elicopterizat.ro pentru oferte personalizate in domeniul betonului elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Mihailesti (Giurgiu) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219