Beton Elicopterizat Miercurea Sibiului

★ Beton Elicopterizat Miercurea Sibiului • Pardoseli industriale Miercurea Sibiului • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Miercurea Sibiului : Pentru spatiile in care sunt desfasurate activitati care implica trafic intens, folosirea de utilaje profesionale grele, posibile contaminari cu produse chimice (ulei, combustibil), una dintre variantele potrivite pentru sapa sau pardoseala este folosirea betonului elicopterizat. Acesta este rezistent si are aspect modern.

Betonul elicopterizat este suficient de rezistent incat sa poata fi folosit ani de-a randul fara interventii de reparatii, chiar si in conditii industriale de utilizare. Acest sistem este specific halelor industriale, fabricilor, depozitelor, parcarilor, dar poate fi foarte bine adaptat si in ansamblurile rezidentiale – in garaje, cai de acces, parcari.

Pentru ca lucrarile de amenajare cu beton elicopterizat sa fie durabile este nevoie de materiale de lucru de calitate, de echipamente profesionale pentru sclivisirea betonului si de stapanirea tehnicii de lucru, adica de o echipa implicata. Contacteaza-ne pentru a executa pardoseli durabile la preturi avantajoase!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Miercurea Sibiului (Sibiu) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219