Beton Elicopterizat Miercurea Ciuc

★ Beton Elicopterizat Miercurea Ciuc • Pardoseli industriale Miercurea Ciuc • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Miercurea Ciuc • Pardoseli industriale Miercurea Ciuc • Pret / m2Beton Elicopterizat Miercurea Ciuc : betonul elicopterizat este o tehnica de amenajare a suprafetelor specifica pardoselilor din spatiile industriale, in care rezistenta la impact, la factori chimici si climaterici, la trafic intens este foarte importanta. Deoarece are un proces de lucru destul de simplu, desfasurat cu ajutorul unor echipamente mecanizate, betonul elicopterizat se aplica rapid, capacitatea de acoperire fiind de pana la 1.000 de metri patrati pe zi.

Pentru a realiza pardoseli elicopterizate sunt necesare mai multe etape de lucru. Mai intai, se pregateste suprafata care este, apoi, turnata cu un tip de beton cu caracteristici speciale si nivelata. Betonul este slivisit pentru a fi omogenizat si netezit pana la obtinerea luciului de oglinda. Pardoseala elicopterizata este protejata prin adaugarea unui lac pe baza de solvent.

Deoarece pardoseala elicopterizata este foarte dura si nu permite crearea de crapaturi, fisuri, asperitati, aceasta poate fi curatata foarte usor si are un proces de intretinere simplu si ieftin. Afla mai multe informatii despre beneficiile pardoselilor elicopterizate si primeste oferte personalizate pentru proiectele tale de la beton-elicopterizat.ro, echipa specializata in constructii si amenajari, inclusiv in domeniul betonului elicopterizat. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Miercurea Ciuc (Harghita) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219