Beton Elicopterizat Medias

★ Beton Elicopterizat Medias • Pardoseli industriale Medias • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Medias : Betonul elicopterizat este o tehnica avansata de realizare a pardoselilor dure si decorative, potrivite pentru spatii industriale, comerciale, rezidentiale. Avand la baza o compozitie de beton speciala, imbunatatita cu aditivi precum stratul de cuart, care ii sustin proprietatile, pardoseala elicopterizata poate fi folosita ani de-a randul fara a-si pierde aspectul initial.

Structura dura si rezistenta a betonului elicopterizat este data atat de materiile prime, cat si de tehnica specifica de nivelare, omogenizare, slefuire. In urma slefuirii sau sclivisirii cu masina de elicopterizat (elicopter) este adus la suprafata un strat de beton unitar, fara asperitati, fisuri sau crapaturi care are anduranta mare la uzura.

Respectarea procesului de lucru si implicarea echipei care pune in practica lucrari pe baza de beton elicopterizat conteaza foarte mult pentru calitatea si durabilitatea acestora. Pentru investitii inteligente in amenajarea spatiilor, recomandarea este sa colaborezi cu o echipa experimentata. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Medias (Sibiu) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219