Beton Elicopterizat Marghita

★ Beton Elicopterizat Marghita • Pardoseli industriale Marghita • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Marghita : pardoselile elicopterizate au fost gandite, initial, ca solutii de pardoseala in spatiile industriale in care se desfasoara activitati care au la baza trafic intens, activitatea unor echipamente voluminoase, activitatea cu obiecte grele al caror impact ar putea deteriora amenajarea spatiului, lucrul in conditii dificile termice sau cu produse chimice. Dupa ce au fost aplicate, imbunatatite cu stratul de cuart care le adauga culoare, pardoselile elicopterizate si-au largit aria de utilizare si catre alte spatii care au nevoie de podele rezistente si aspectuoase.

Denumirea acestui tip de pardoseli vine de la utilajul care finiseaza suprafetele – elicopter, finisarea fiind una dintre cele mai importante etape ale lucrarilor cu beton elicopterizat. Inainte de finisare, suprafata este pregatita si armata, apoi betonul este turnat si omogenizat, uneori completat de un strat de cuart de diferite culori. Dupa finisare, suprafata este sigilata cu lac de protectie.

Deoarece finisarea betonului elicopterizat nu se poate face oricum, ci doar cu elicopterul – un utilaj special pentru acesta activitate, pardoselile elicopterizate sunt puse in opera doar de echipe care au acces la astfel de echipamente. Contacteaza-ne pentru a discuta despre realizarea pardoselilor elicopterizate simple sau cu cuart!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Marghita (Bihor) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219