Beton Elicopterizat Marasesti

★ Beton Elicopterizat Marasesti • Pardoseli industriale Marasesti • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Marasesti : betonul folosit de multa vreme pentru a obtine lucrari durabile in amenajari si pavari avea pana acum marele dezavantaj al unui aspect mai putin estetic. In prezent, insa, sunt folosite multe tehnici de lucru prin care suprafetele betonate pot fi si rezistente, dar si decorative. Una dintre cele mai apreciate tehnici de acest tip este cea a betonului elicopterizat.

Betonul elicopterizat consta in finisarea suprafetelor turnate cu beton armat si tratat cu aditivi astfel incat acesta sa capete rezistenta in toate punctele sale si pe toate directiile. Dupa finisare, intinderea de beton elicopterizat poate fi comparata cu o placa monolitica solida si neteda, care poate avea, in functie de preferinte culori diferite si luciu.

Deoarece betonul elicopterizat poate sustine traficul intens, este impermeabil, are risc redus de fisurare sau deteriorare a aspectului, aria de raspandire este destul de mare, in spatii industriale, comerciale, chiar si rezidentiale. Aplica beton elicopterizat apeland la serviciile echipei noastre si beneficiaza de costuri convenabile si lucrari durabile!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Marasesti (Vrancea) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219