Beton Elicopterizat Mangalia

★ Beton Elicopterizat Mangalia • Pardoseli industriale Mangalia • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Mangalia : alegerea pardoselii potrivite este o decizie greu de luat deoarece este o lucrare cu o investitie destul de mare, de care doresti sa te folosesti ani de-a randul. Pentru a nu risca atunci cand incepi lucrarile de amenajare a pardoselilor, alege betonul elicopterizat  –  material solid, impermeabil, dur, dar estetic, folosit in momentul de fata in multe spatii industriale, comerciale si rezidentiale.

Varietatea spatiilor amenajate cu beton elicopterizat si parerile pozitive ale celor care au optat deja pentru acest sistem de pardoseala demonstreaza ca merita aceasta alegere merita sa fie facuta. La baza, betonul elicopterizat consta dintr-un strat de beton armat imbunatatit cu un strat de cuart, ciment, minerale si finisat cu utilaje mecanice.

Finisarea betonului elicopterizat este etapa in care suprafata capata rezistenta in toate punctele sale si luciu. Cu cat sclivirea este facuta mai corect, cu atat pardoseala elicopterizata are o durabilitate mai indelungata. Contacteaza echipa noastra pentru cotatii de pret si lucrari complete cu beton elicopterizat in cadrul proiectelor de pavari si amenajari!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Mangalia (Constanta) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219