Beton Elicopterizat Magurele

★ Beton Elicopterizat Magurele • Pardoseli industriale Magurele • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Magurele • Pardoseli industriale Magurele • Pret / m2Beton Elicopterizat Magurele : betonul elicopterizat este o solutie de amenajare a pardoselilor care se lucreaza in timp destul de scurt chiar si atunci cand este vorba despre suprafete foarte intinse. Tehnica de lucru nu este complicata, etapele principale fiind: aplicarea betonului intarit cu fier si plasa, slefuirea sau sclivisirea lui pana cand ajunge la nivelul de luciu dorit si aplicarea lacului de protectie.

Specific acestui tip de pardoseala este, insa, materiile prime folosite si echipamentele. Pentru slefuire, se utilizeaza un aparat numit elicopter. In aceasta etapa, suprafata este finisata pana cand capata rezistenta ridicata in toate punctele ei transformandu-se, practic, intr-o placa unitara si pana cand se obtine aspectul dorit, fie ca este mai putin lucios sau oglinda.

Proiectele de constructii si amenajari care includ pardoseli elicopterizate au nevoie de echipe de meseriasi cu experienta, care sa foloseasca materii prime de calitate, echipamente performante precum cei din echipa beton-elicopterizat.ro. Contacteaza-ne pentru a-ti oferi recomandari personalizate si executie fara compromisuri pentru lucrarile cu beton elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Magurele (Ilfov) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219