Beton Elicopterizat Ludus

★ Beton Elicopterizat Ludus • Pardoseli industriale Ludus • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Ludus : pardoseala elicopterizata este un tip de pavaj industrial, dur, cu aspect estetic deosebit. Aceasta pardoseala poate fi personalizata prin culoare, in functie de destinatia spatiului in care este lucrata. Cromatica variata este posibila atat prin folosirea unui strat de cuart, cat si prin introducerea unor pigmenti compatibili cu formula de beton utilizata.

Procesul de lucru al pardoselilor elicopterizate se desfasoara in mai multe etape, fiecare cu importanta ei. Mai intai, suprafata este pregatita, apoi, se toarna compozitia de beton armat pentru mai multa durabilitate. Betonul este omogenizat si slivisit cu ajutorul masinilor de elicopterizat. Dupa finisare, pardoselile elicopterizate sunt protejate cu un strat de lac protector.

Pentru ca mare parte din procesul de lucru se realizeaza mecanizat, pardoselile din beton elicopterizat pot fi executate intr-un termen scurt in comparatie cu alternativele clasice. Alege aceasta solutie de pavare pentru spatiile tale si contacteaza echipa noastra pentru o oferta personalizata si un termen de executie avantajos!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Ludus (Mures) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219